Studenten

 

Hellen Mwenya.

Hellen Mwenya is begonnen aan de 3-jarige opleiding Environmental Health in Lusaka. Een subsidie aanvraag voor haar studie bij het Badeloch fonds is gehonoreerd! Mits de resultaten goed zijn is er een toezegging voor 3 jaar subsidie!

Josephine Kapya.

Josephine Kapya is in juni 2021 gestart met de 3-jarige opleiding “Public Health” aan het Dovecot college of Health Sciences in Lusaka. De kosten van haar studie zullen gesubsidieerd worden door het Badeloch Fonds, onder de voorwaarden dat de studieresultaten goed zijn.

Claudina Chola is in januari 2021 begonnen met een 3-jarige opleiding “Environmental Health” aan de Lusaka School of Health Sciences. Een brede opleiding die zich richt op het veiligstellen en bewaken van de vele gezondheidsaspecten van mens en dier in
relatie tot de omgeving.

Diamond Chanda volgt momenteel 3 jarige opleiding voor “Clinical Health Officer”.

Oud-Studenten

 

Brian Musonda

In 2020 is Brian geslaagd voor zijn leraren-examen. Brian, zelf visueel gehandicapt, heeft een tijdelijke baan aan de school voor visueel gehandicapten in Kawambwa.

Monica Musonda

In 2020 is ook Monica geslaagd voor haar leraren-examen. Monica wacht nog op haar officiële registratie als onderwijzeres, maar is drukdoende om een baan in het onderwijs te vinden.

Joyce

Joyce

Zij is in 2017 geslaagd voor haar opleiding verpleegkunde in Lusaka!

 

 

 

 

Rosaria 

Rosaria

Letter of Rosaria

Rosaria start in Kabwe een opleiding (2 jarig) voor kleuterjuf.

 

 

 

 

 

Geoffrey

Geoffrey

Letter of Geoffrey

Electrical mechanics in the trade institute in Mansa